VoorschotensePaardendagen 2022

Vrienden

Komt ook u ieder jaar naar de paardenmarkt in Voorschoten? Deze paardenmarkt is uitgegroeid tot een groot en meerdaags evenement tijdens het laatste weekend van juli. De Voorschotense Paardendagen zijn een grandioos feest voor paardenliefhebbers en belangstellenden.

Wij zijn ontzettend blij met al onze vaste en nieuwe bezoekers. Want zonder u kunnen we dit evenement niet mogelijk maken. Dat geldt uiteraard ook voor al onze trouwe en onmisbare sponsoren. Maar naast onze sponsoren hebben wij bovendien een dierbare groep vrienden die ons financieel ondersteunen. Mensen en ondernemingen met een hart voor paarden en de paardensport, vrienden die een bijzondere band hebben met ons dorp Voorschoten en bezoekers die deze Paardendagen een warm hart toedragen.

Geef u middels onderstaand formulier op als Vriend van de Voorschotense Paardendagen. Wij stellen het bijzonder op prijs als u uw bijdrage van minimaal 25 euro over wilt maken naar de bankrekening van onze penningmeester, NL39RABO0366150006 t.n.v. Stichting Comité Paardenmarkt Voorschoten, onder vermelding van Vriend

Vrienden van de Voorschotense Paardendagen worden uitgenodigd om, voorafgaand en na afloop van het plaatsen van het marktkruis, een drankje te komen nuttigen in het Ambachts- en Baljuwhuis aan de Voorstraat. 

 

Contactpersoon is Jan van Leeuwen

Contactpersoon is Jan van Leeuwen

Vrienden van de Voorschotense Paardendagen/Paardenmarkt

3 + 9 =